Sunt un JUJ

Ieri mi-am luat noile numere la masina…nu m-am ocupat personal de treaba asta, ci am platit un comision si s-a ocupat firma de leasing, Romstal. Am tinut mortis sa-mi aleg numerele, in fine indicativul si am dat o lista de 8 variante, in ordinea prioritatii: RDU, CZR, MRS, RMB, etc. Am zis ca din 8 variante sigur gasesc ei ceva, desi cel mai mult tineam la RDU. Ieri m-au anuntat telefonic ca am numerele si instant am intins-o la ei la sediu, langa Udriste, sa le ridic, eram prea nerabdator ca sa astept sa mi le trimita prin curier a 2-a zi.

Ajuns acolo le-am luat, am semnat de primire si m-am dus la masina cu gandul sa le pun…mare soc am avut insa cand de acolo am vazut ca am B-91-JUJ…JUJ pe asta nici nu il cerusem…m-am uitat atent poate este o greseala dar nu era nici o greseala, in talon este trecut tot JUJ. Ma simteam violat…JUJ suna asa de gay. Am injurat in surdina, am pus numerele si am jujuit-o spre casa.

A 2-a zi colegii m-au luat peste picior…cine nu m-ar jujuii. Am m-ai tras si concluzia logica ca astia de la Romstal nici nu si-au batut capul de fapt cu acele variante….au dat la gramada cu ce aveau.


No Responses to “Sunt un JUJ”

Post a Comment