Surzi la popor

Pana ieri ii credeam pe politicienii romani niste oameni lacomi, avizi dupa putere, bani, cu un dispret vadit fata de lege, care vad Romania ca pe o feuda, iar pe romani ca pe niste iobagi, niste legiuitori ai propriilor interese.

Dar asta era pana ieri. De cand cu cele 50% pentru cadrele didactice, alea multe, fara numar, mi-am schimbat parerea. Acum ii cred o sleahta ordinara cu care poporul s-a capatuit, niste paraziti infecti, un cancer pentru aceasta natiune, niste saboteuri ai economiei. De parca nu ne ajungeau talentele lor de infractori, mai trebuie acum sa vedem si cum ‘grija’ lor electorala pentru profesori si invatatori arunca economia romaneasca inapoi in mocirla post-revolutionara.

Cum draq se face ca specia asta de parlamentari care o avem sunt mereu in antifaza cu restul lumii? Toti vad cum banii au devenit peste noapte foarte scumpi, dar ai nostrii parca sunt parasutati de pe alta lume…nu vad, nu aud, arunca cu banii nostrii…ce le pasa…ei si-au facut rost de cascaval suficient sa stea deasupra mocirlei.

Sper doar ca acesti infractori pe care i-am ales sa ne ‘reprezinte’ sa aiba pana la urma instinct de conservare…ar fi pacat.


Articole asemanatoare:

No Responses to “Surzi la popor”

Post a Comment