Ce ziceti, vor creste salariile in invatamant cu 50%?

Eu zic ca nu.
Curtea Constitutionala va da dreptate guvernului.
Ma frapeaza insa modalitatea prin care parlamentul asta, populat de bovine, are tupeul sa voteze legi care incalca alte legi votate de acelasi parlament. Scrie clar in constitutie ca acele cheltuieli angajate de parlament trebuie sa aiba acoperire bugetara, cu alte cuvinte in legea votata de bovinele parlamentare trebuiau trecute sursele financiare care acopera acele cheltuieli…ori legea nu mentioneaza nici macar un leu ca sursa.
Sa fie toti aia din comisiile parlamentare care au scris legea atat de incompetenti? Nu cred…pur si simplu nu au gasit sursele financiare, dar cu toate astea au trimis-o la votare.
Deh, castigul electoral…interesele lor sunt deasupra celor pe care-i reprezinta.
Nu am crezut ca o sa spun asta, dar laud guvernul Tariceanu pentru taria, consecventa si responsabilitatea sa in a refuza subminarea economiei. Chiar admirabil tinand cont ca aceasta pozitie ii va costa pe liberali procente electorale bune.

Iar pentru parlamentari…ce sa zic…niste inconstienti. Stiam ca pe parlamentari numai de binele natiunii nu ii doare, dar sa ajunga sa submineze economie…sa ii arunce pe romani in mocirla,eh, la asta nu ma asteptam.


No Responses to “Ce ziceti, vor creste salariile in invatamant cu 50%?”

Post a Comment