Fonduri-ue.ro alta tzeapa la prosti

fonduri-ue.ro. Asta este site-ul care a costat 1,2 milioane de euro.
Pana acum am zis sa nu comentez pe tema asta cu fondurile cheltuite, mai ales cand este vorba de o campanie televizata care are costuri mai mari. 1,2 milioane de euro nu pare o suma foarte mare cand este vorba de o campanie publicitara pe toate posturile tv, zi de zi la ore de varf. Dar azi am aflat de la Realitatea TV ca 1,2 milioane de euro a costat doar site-ul si cele 3 spoturi publicitare, in in banii astia nu intra publicitatea efectiv.
Chiar nu am cuvinte…site-ul respectiv poate fi facut contra sumei de MAXIM 1000 euro. Iar un spot publicitar simplu cum este cazul fonduri-ue.ro costa MAXIM 30.000 euro…deci MAXIM 100.000 EUR.
Dar niste smecheri de Romania s-au gandit sa faca pomana de 1,2 milioane de euro la o firma care, culmea a recurs la fals in declaratii (sediul firmei de fapt nu este cel trecut la registru, si multe alte chestii care dau impresia de firma fantoma). Si mi s-a pus mustarul si pe un anumit nene care a acordat licitatia acestei firme. Nenea asta ne zice ca treaba lui nu este sa verifice datele firmei cata vreme firma i-a adus actele care trebuie…pai o fi adus actele care trebuie dar chiar asa nu sunt verificate, dai 1,2 milioane de euro la oricine iti da niste hartii?
Chiar ramai fara cuvinte.


No Responses to “Fonduri-ue.ro alta tzeapa la prosti”

Post a Comment