Noutati webnet – cum unde ce

Cand vrei sa trimiti fisiere de dimensiuni mari pe mail, de ordinul zecilor de megabiti, esti de multe ori constrans sa renunti din cauza ca, fie serverul tau de mail nu te lasa sa atasezi fisiere foarte mari, ori serverul de mail al celui care primeste nu salveaza aceste atasamente. Ei bine, exista o solutie intermediara numita usend.io, unde uploadezi fisierul respectiv, in limita a 100 MB, iar usend.io va trimite linkul fisierului la adresele de mail mentionate. Serviciul functioneaza binisor, iar pe pagina de download nu exista reclame.

Barack Obama foloseste flickr, mai exact stufful lui care se ocupa de imagine. Puteti vedea poze cu Obama cand astepta rezultatele alegerilor.

Windows 7 va fi lansat la mijlocul lui 2009, cel putin asa se zvoneste la cnet.

Google Analytics are noi optiuni, cum ar fi customizarea rapoartelor si crearea de templates reports. Optiunea este in beta si se numeste Custom Reporting. Si ca tot veni vorba de Google, motorul de cautare (web si gmail) poate acum indeva si documente word, mai exact docx-urile, asa cum face cu documentele pdf.

Un utilitar scris in java pe care este bine sa-l aveti este Duplicate File Searcher, care, asa cum ii spune si numele anost, cauta fisierele duplicat de pe mediile de stocare mentionate sau per director. Este foarte rapid, este moka, este open source, si ruleaza pe toate sistemele de operare atata timp cat exista Java Runtime Environment.
Articole asemanatoare:

No Responses to “Noutati webnet – cum unde ce”

Post a Comment