Cornel Nistorescu si principiile domniei sale la test

Cornel Nistorescu, editorialist la EZ, a accidentat ieri in jurul orei 21 pe Lascar Catargiu, grav,  2 pasageri care se aflau pe o motocicleta Honda. Jurnalistul a intors pe trecerea de pietoni si nu s-a asigurat din dreapta si astfel a lovit in plin pe cei 2. Tragic!
Acum, ultima data cand l-am vazut pe Nistorescu, era la Realitatea TV acum cateva zile la o emisiune despre smecherii din Romania, unde milita sus si tare ca aia care fac accident si nu exista dubii asupra vinovatiei celui care a produs accident soldat cu victime, sa faca puscarie din momentul zero al accidentului. Omul era pornit in sustinerea acestor masuri si degeaba incercau alti invitati la emisiune sa-i aduca contra argumente, Nistorescu o tinea pe a lui.
Ma astept acum ca domnia sa sa-si puna singur catuse si sa stea in arest in apararea principiilor pe care le sustine atat de energic. Si sa nu ne ia pe noi ca de fapt a fost vina lu’ Basescu si ca i s-a inscenat accidentul. Iar daca nu o face si se dovedeste ca atat timp a mancat kakat, lucru pe care eu personal il banuiam de mult timp, omul asta nu mai are dreptul moral sa dea pilde de moralitate si verticalitate a principiilor.

Blogged with the Flock Browser
No Responses to “Cornel Nistorescu si principiile domniei sale la test”

Post a Comment