Aventuri la medicover

Personal, am fost foarte multumit de calitatea serviciilor Medicover. Avem un abonament family care ne costa cam 50 eur pe luna si in el intra gratuit mai toate analizele, consultatiile, anumite interventii chirurgicale si preturi relativ mici la spitalizare. Dar de mai bine de o luna am inceput sa fiu tot mai dezamagit.
Totul a inceput din momentul cand au mutat centrul medical din Plevnei la intersectia Marasesti cu Dimitrie Cantemir. Nu m-a deranjat atat distanta si traficul infernal pana acolo, cat faptul ca nu exista parcari in zona. Prima data cand am fost la noul centru am avut un noroc nesperat si am gasit loc de parcare chiar in fata cladirii. Azi insa nu am mai avut acelasi noroc , am mers cu avariile 20 minute printre blocuri pana spre Tineretului si am gasit loc de parcare la vreo 300 metri. Asta nu ar fi fost o problema, doar ca, dupa ce m-am intors de la Medicover, am gasit masina blocata de un jeepan Audi Q5 care avea avariile puse…ce sa-i faci altul care nu gasea loc de parcare si la ce sa se oboseasca el sa caute, mai bine ma blocheaza pe mine. Am asteptat si dupa nenea spumegand vreo 10 minute, intr-un final soferul s-a dovedit a fi o soferita…mi-am inghitit injuraturile si m-am bucurat de privelistea de a vedea o gagica cu ditamai jeepanul incercand vreo 2 minute sa iasa inapoi in trafic.
Dar revenind la Medicover. Acum o luna am avut o consultatie la medicul generalist. Trebuia sa ajung pe la 8:30 dimineata…prevazator ajung la 8:25. Imi confirm la receptie prezenta si ma asez pe scaun si astept sa treaca cele 5 minute. Nu stau un minut si vine o doamna la receptie si spune ca are consultatie la 8:00 la aceeasi doctorita ca si mine, in intarziere o jumatate de ora. In sinea mea zic ‘Tanti…ai venit degeaba’. Dar spre surpriza mea cateva secunde mai tarziu doctorita la care eram eu programat la 8:30 o cheama pe tanti la ea. Ups, imi zic si ma duc din nou la receptie si o intreb pe domnisoara ‘Cat mai dureaza?’, ‘De ce tanti nu intra dupa mine daca a intarziat?’, ‘Ce vina am eu?”, ‘La ce bun programarile, ce sens mai au ele daca nu le respectam‘ etc. Pana la urma m-am asezat din nou pe scaun si am asteptat sperand ca poate totusi termina repede tanti cu consultul. De unde…se face 9:00 si tot nu iese tanti, ba mai mult vine urmatorul client sa-si confirme prezenta. Se face cam 9:10 si nimic, imi pierd rabdarea si plec, nu inainte de a ma reprograma.
Azi alt episod…enervant, clar imi zic ca nu toti si-au revenit dupa revelion. Ce trebuia sa fac eu? Sa ma duc la centrul din Marasesti, la medicul generalist si sa iau pentru sotia mea viza lunara pentru concediul post-natal pentru luna ianuarie. Aveam programare la 18:00, dar sotia imi zice ca pot sa ajung si mai devreme ca astea se dau direct, asa, rapid, 1-2-3. Ajung la 17:30 dupa ce am inebunit cautand loc de parcare. Ma duc la etajul 2 sa confirm prezenta. Discutia cu d-soara de la desk.

Ea: Buna ziua, da spuneti.
Eu: Buna ziua, am o programare la ora 18:00 la doamna Negrea pentru a-mi elibera acea adeverinta pentru concediu post-natal sau maternal nu stiu exact cum ii zice.
Tastatura trepideaza de la butonat, suspans, cu o fata trista
Ea: Doamna doctor Negrea sau Neagu?
Eu: aahh…stati sa o sun pe sotie.
Dau telefon, nevasta-mea imi zice Negrea dar poate este si Neagu cam seamana, ca nu mai tine minte.
Eu catre d-soara de la desk: Negrea…dar poate este si Neagu.
Ea: Doamna Neagu nu lucreaza azi.
Eu invingator: Deci este Negrea.
Ea incurcata: Doamna Negrea este la medicina generala, la etajul 1…nu este aici.
Eu: ahhh…pai deci sa ma duc la etajul 1…
Ea: da…sunteti cumva domnul Boncea.
Eu: DAA.
Ea: ca programarea apare pe numele Laura Boncea.
Eu: pai este sotia mea dar am venit eu. Trebuie sa fie ea prezenta neaparat?
Ea: nu, nu…este ok..doar ca…da coborati la etajul 1.

Ma duc la etajul 1 la alta domnisoara de la alt desk. Este deja 17:40.

Eu dintr-o suflare: buna ziua, am o programare la 18:00 pe numele Laura Boncea, la doamna Negrea, medicina generala, in vederea eliberarii dovezii concediului maternal pentru luna ianuarie. Am ajuns mai devreme dar mi s-a spus ca se poate si mai repede (oricum nu mai conta).
Ea: buna ziua, da, stati numai putin.
Iar butonare, enteruri in continuu.
Ea: Borcea?
Eu: da…
Ea: la 18:00?
Eu: da…ati zis cumva Borcea? ca este Boncea
Ea: da
Eu: deci Boncea
Ea: Borcea?
Eu: BoNNNcea cu N
Ea: D, Doncea?
Eu: BONNNCEA, cu B si N
Ea complet pierduta: Doncea?
Eu: nu…cu B de la Belvedere sau Bravo
Ea: Borcea?
Useless…
Eu: Nu domnisoara…BoNcea cu B de la Belvedere si N de la Nabucco.
Ea gen Evrika: Ahh, Boncea cu N de la Nabucco, conducta.
Eu glumind: nu nu conducta ci nava..Nebuchadnezzar
Si brusc imi dau seama ca am pierdut-o…doamne iarta-ma ca am vrut sa fac si eu o gluma.
Eu: nava din Matrix
Ea: aaaah, cu M
Deja exasperat imi scot buletinul si i-l dau…
Ea: Boncea
Eu: Exact! (ghicisi)
Ea: da la 18:00…luati loc.

Am luat loc, nu am mai vrut sa zic nimic de faptul ca am ajuns mai devreme si poate poate…
 

Blogged with the Flock Browser
Articole asemanatoare:

4 Responses to “Aventuri la medicover”
danv Posted on January 6, 2009 at 7:14 am

La fel de greu este să parchezi la clinica din Piaţa Victoriei, acolo mi-am găsit maşina zgâriată.
Poţi să încerci să te muţi la Sanador, să ai un termen de comparaţie.

Oanna Posted on May 5, 2009 at 1:20 pm

Serviciile medicale propriu-zise, adica analizele, consultatiile, etc. se desfasoara tot la fel? Sau din punctul asta de vedere sunt ok? Sunt interesata sa-mi fac un abonament medical si pana acum, din ce am vazut, Medicover par sa fie o alegere buna pentru nevoile mele. Vreau sa fie un abonament personal, pentru persoana fizica. Nu stiam costurile, dar daca spui ca tu ai unul family de 50 euro mi se pare chiar super.

Radu Boncea Posted on May 5, 2009 at 5:33 pm

@Oanna: eu sunt foarte multumit de medicover. In Bucuresti au 4 clinici, cel putin 4 la care m-am tot dus, cel din Victoriei, Pipera, Unirii si pediatria din Plevnei. Consultatiile sunt pe baza de programare, care ti-o poti face online sau la telefon. Rezultatele le poti vedea la fel online. Ce am zis eu de 50 de euro, este un plan white family plan si suntem inclusi eu, sotia si copilul si costa exact 230 lei/luna.

Andreea Ghita Posted on October 17, 2012 at 12:43 pm

eu am intarizat odata 5 minute la o consultatie care dureaza 15 min si m-au trimis acasa. Asistentele sunt praf, nu au nici o treaba cu realitatea, iar doctorii…. ee doctorii o alta istorie. Unii sunt angajati dupa ce reusesc sa citeza o fraza data de conducere, si anume: NU ESTE NECESAR! mai bine luati pastilele astea si daca nu va trece poate facem si niste analize, momentan nu e necesar!! daca dai de doctori care vor sa-si faca treaba totul e ok, doar ca trebuie sa tragi aer adanc in piept cand te asiguri intr-o discutie cu vreo asistenta..

Post a Comment