Prigoană semidoctul clasic

În ultimele zile îl tot văd pe domnul Prigoană la TV propovăduindu-și inepțiile. Ieri si alaltăieri, omniprezent la Realitatea, își încorda intens mușchiul minții, neexersat de pe când domnia sa dormea în băncile școlii primare, într-o încercare de a-l contrazice pe Ciorbea în legătură cu interceptările ilegale de telefoane.

Prigoană dădea tot felul de exemple, cum americanii înregistrează tot traficul internet și toate convorbirile telefonice, cvintilioane de terabiti pe zi, și au capacitatea de a căuta după un cuvânt cheie în toată această gigantică bază de date. De unde știe Prigoană acest lucru: are niște prieteni în State, oameni de afaceri, care au avut așa o revelație și i-au împărtașit-o, deși cred că oamenii au făcut mișto de ăl prost.

Nu mă deranjează că Prigoană este o nulitate absolută în domeniu, dar când ești pe dinafară mai bine taci, pentru că în astfel de situații tăcerea este mama înțelepciunii. Lucrul este cu atât mai grav cu cât omul este deputat, votează legi și se presupune că știe ce votează.

Mai devreme l-am văzut și la Nașu’ și acum a reușit performanța de a mă scoate din sărite. Ca să demonstreze că el știe ce vorbește a pomenit de www.locatecell.com, unde, zice el, poți să asculți orice discuție telefonică din State care a avut loc vreodată…plătești o sumă modică cu cardul și afli ce a vorbit Bush cu Rice. La așa reclamă făcută de Prigoană am intrat și eu pe site-ul menționat ca să aflu că domnia sa manăncă rahat cum manănc eu fistic. Pe site este vorba de niște aplicații care le instalezi pe telefonul tău mobil și poți să-ti spionezi nevasta dacă are bluetooth activat și setat să accepte voice sharing tu telefonul tău…mare secret național.

Mi-l imaginez pe Prigoană căutând pe google despre intercepții a conversațiilor telefonice și a dat peste site-ul ăsta și cum numele site-ului suna elocvent pentru inteligența domniei sale s-a gândit omul să ne bage și nouă pe gât din ce a înțeles.

Incă o dată vedem ce oameni am ales în parlament…niște reduși mintal.

Blogged with the Flock Browser
No Responses to “Prigoană semidoctul clasic”

Post a Comment