Mult “respect” domnului Constantin Iancu

Domnul Constantin Iancu este noul director al Administraţiei Naţionale de Îmbunătăţiri Funciare, numit în această funcție de venerabilul Berceanu, pe criterii de competență.

Nu am nici un dubiu că domnul Constantin Iancu este un om foarte competent, și, aș adăga, competitiv. Dap, foarte comptetitiv, pentru că stimabilul cetățean a fost asociat în numeroase firme cu toți interlopii din Craiova. Această asociere, pare-se, i-a adus multe beneficii…omul a făcut o avere și a ajuns printre altele să ia în arendă câteva zeci de mii de hectare în Dolj.

Acum este directorul unei agenții care gestionează fonduri pe probleme legate de infrastructura în agricultură, și este destul de clar pentru oricine că acest “directorat” îi va aduce alte câteva zeci de mii de hectare domnului Iancu.

Cum? Habar n-am, dar am încredere în talentele domniei sale de ciorditor.

Partea cu adevărat sadică pentru noi, românii cinstiți, dar proști, este că domnul Iancu este cercetat și de DIICOT pentru fapte foarte grave, privarea de libertate, sechestrare, apartenență la grupuri infracționale organizate, etc. Rectific era cercetat, pentru că dosarul a fost finalizat și trimis în instanță, unde domnul Iancu va fi judecat.

Se știe răspunsul pe care îl va da justiția…prin magie neagră ciorditorul Iancu va ieși alb…se va invoca iar o nulitate pe procedură, se va clasa dosarul.

Nu mai dau o ceapă degerată pe noțiunea deja abstractă numită prezumția de vinovăție. Constantin Iancu reprezintă voma societății românești, un om care ar tranșa-o și pe mă-sa și ar vinde-o la bucată.

Ziarele spun că ar avea legături cu mafia…zic asta cu moderația cuvenită deontologiei. Eu spun că este chiar un mafiot, iar numirea sa într-o agenție a statului legiferează mafia. Vom avea mafia de drept a statului.

Scuip pe onoarea domnului Iancu care mai acum 2 zile, la televizor, se dădea porumbel rănit, o victimă a ziariștilor și a procurorilor, și care promitea că își va da demisia azi. A venit și ziua de azi și nem demisie…păi ce e prost. Este un infractor, un mafiot, dar nu este prost.

Oricum, dacă vedeți fața aia de broscoi constipat și vi se prezintă cu numele de Constantin Iancu, vă rog să-i aratați “respect” cu toate degetele.

No Responses to “Mult “respect” domnului Constantin Iancu”

Post a Comment