ANCOM are o noua prioritate

Una mai de doamne ajuta, Noul presedinte al ANCOM (Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii), Catalin Marinescu, si-a propus ca prioritate numarul unu, cresterea penetrarii broadband.

Fostul presedinte al ANC, Liviu Nistoran, isi fixase ca prioritate lupta contra spamului autohton, o aberatie. Nu zic ca lupta antispam nu este un lucru bun, dar sa faci din ea prioritatea numarul unu cand de fapt ai atatea lucruri de rezolvat pe o piata de 8 miliarde de euro mi se pare ca aduce un pic a lipsa de viziune si da dovada de imaturitate, asta daca nu erau alte interese la mijloc.

Acum sper ca domnul Marinescu nu si-a fixat noua prioritate din cauza faptului ca ANCOM a pierdut reglementarea internetului, ci sper ca este o prioritate de care sa tina cont. Nu ar strica acoperire broadband exclusiva. Ca fapt divers, Romania ocupa locul 3 pe Twitter in privinta conexiunii in banda larga, cu 45% din conexiuni fiind broadband, dupa Japonia si Coreea de Sud.

Si noul adresa a site-ului ANCOM este www.ancom.org.ro. Interesant ca nu au reusit sa-l determine pe detinatorul ancom.ro sa cedeze domeniul autoritatii.

No Responses to “ANCOM are o noua prioritate”

Post a Comment