Tema pentru DNA – Elena Udrea

Tema de gandire pentru DNA: ce sanse sunt ca firma de webdesign WISE Media care i-a dezvoltat blogul doamnei ministru Udrea in 2008, cand nu era inca ministru al turismului, sa ajunga sa dezvolte site-ul oficial al ministerului in 2009, la scurt timp dupa ce Udrea este unsa ministru peste Land of Choice.

Iar curiozitatea profesionala ma face sa ma intreb cat o fi dat ministerul pe acel site si cat o fi dat Udrea pe acel blog, tinand cont ca este acelasi engine CMS in ambele cazuri.5 Responses to “Tema pentru DNA – Elena Udrea”
romania inedit Posted on August 7, 2009 at 11:13 pm

Eu cred ca Udrea a luat bani , nu a dat !

Catalin Posted on August 21, 2009 at 12:41 pm

Si io cred la fel:))
Io tare sunt curios ce e in spatele portalului eRomania. Se vehiculeaza sume cuprinse intre 10 milioane si 1 miliard EUR.
Grozavie curata!!

Radu Boncea Posted on August 21, 2009 at 7:58 pm

@Catalin: eRomania nu este doar portalul principal, ci intreaga retea guvernamentala si cei peste 2000 de oameni care trebuie pregatiti sa foloseasca un sistem care comunica de la nivel local la nivel european. Sistemul ar urma sa lege tot ce tine de administratie, de la consiliile locale, primarii, pana la ministere si peste 200 de agentii.
Banii care se vor baga in portalul eRomania sunt o picatura fata de sumele necesare pentru intreg sistemul si este vorba de mai mult de 1 miliard de euro, bani in cea mai mare parte europeni.

Este un megaproiect, care va fi scos la licitatie in mai multe etape, impartit in mai multe proiecte si care va dura cativa ani buni.

george Posted on August 24, 2009 at 10:49 am

Cred ca toata lumea poate fi de acord ca prezenta aceluiasi tag in head-ul unei pagini nu are cum sa implice ca e acelasi engine in spate. Daca o sa cauti putin pe net o sa gasesti zeci, daca nu sute de site-uri care au aceeasi structura.

Bebe Posted on August 26, 2009 at 10:33 am

Eu zic ca este acelasi engine, daca te uiti atent se observa aceeasi succesiune de meta taguri, sunt perfect identice si inclusiv structura site-ului este asemanatoare in ceea ce priveste dispozitia layoutului. Oricum nu este drupal sau joomla,altceva dar cred ca-i tot ceva pe PHP.

Post a Comment