Fii destept – nu alege Windows preinstalat

WTF, campania asta mi se pare chiar de cacao.

In primul rand este o campanie mincinoasa. Este prezentata ca si cand Windows este singura optiune de OS din acest univers. Vista este prezentat ca un OS puternic si pe care te bazezi, desi chiar Microsoft a recunoscut ca este un fiasco total.

In al doilea rand mi se pare jignitoare. Daca raspunzi cu NU la intrebarea “Daca ti-au lua un sistem fara Windows original preinstalat” atunci esti dus cu pluta. Sa mori tu?

Pe pagina principala se vede poza. Din ea reiese ca un sistem fara Vista costa 2899 LEI iar cu Vista 4999 LEI. Asa ca intrebarea este de fapt cat de destept sa fii sa cumperi un sistem cu Vista preinstalat pe care dai in plus 2100 LEI, adica 500 EUR cand, in magazine, un Vista Home Edition este de 5 ori mai ieftin.

Asa ca fii destept, alege un Linux, este moka sau MacOSX Leopard care costa la jumate cat Windows. In plus Linux te face mai destept, Windows te indobitoceste.

3 Responses to “Fii destept – nu alege Windows preinstalat”
motanes Posted on September 20, 2009 at 1:46 pm

Şi, ia zi cum te face mai deştept Linux?

Radu Boncea Posted on September 20, 2009 at 2:22 pm

Nu o lua chiar ad literam, dar cand alegi un OS free, open source in locul unuia pe care dai sute de lei, restrictiv, unde aplicatiile mai toate costa, si mai ales fara suport in Romania, atunci dai dovada de, macar, responsabilitate, ca sa nu zic inteligenta. Desigur, asta daca nu te dau banii afara din casa.

NELUTU Posted on November 25, 2009 at 12:50 pm

CONSIDER CA AI DREPTATE . EU AM AVUT PREINSTALAT VISTA SI NU AM MAI PUTUT SCAPA DE MBR-uri NICI ACUM . AM REUSIT TOTUSI SA SCRIU PESTE EL UN WINDOWS 7 ULTIMATE , SI ALA CU MARI EFORTURI . SI ACUM MERGE DAR NU ASA CUM AR TREBUI .

Post a Comment