Tocilarii conduc lumea

“Ai fost, esti si vei ramane un tocilar”. Mi se rupe. Cumva tocilarul a devenit un stereotip pentru un gen de element social negativ, nedemn de a fi urmat, pe cat posibil de evitat. O vedem in filme, in media, cumva intreaga societate stie ca tocilarii sunt dusi cu pluta, niste aberatii, genii pustii sortiti esecului in ceea ce priveste indeplinirea obligatiilor ce tin de rasa: nu tu femei, nu tu sanse de procreare, pe vesnicie condamnati sa-si sparga cosurile pe sest.

Desigur, aia “normali” care o rup pe rock, sunt rebeli, au femei, bere, vodka nu dau o ceapa degerata pe tocilari. Ceea ce este destul de haios, daca stai bine si te gandesti, pentru ca au ajuns sa idolatrizeze exact niste tocilari, desigur neavand nici minimul de cultura pentru a-si da seama ca fac acest lucru.

Exemplu, Jimmy Page, fondatorul Led Zeppelin

2 Responses to “Tocilarii conduc lumea”
Adrian Muraru Posted on October 20, 2010 at 1:38 pm

geeks and cheeks, cred ca incepe sa piarda teren geek style, insa din cand in cand mai apare cate o rabufnire a breslei:
http://techcrunch.com/2010/08/20/lady-java/

Adrian Muraru Posted on October 20, 2010 at 1:44 pm

geeks and cheeks – cred ca a pierdut mult din teren in ultima perioada insa din cand in cand mai rabufneste, de acord. Ultimul cantec de lebeda: http://techcrunch.com/2010/08/20/lady-java/.
Hidos, ma simt jignit si reprimat de sistem

Post a Comment