Born to fast expand

Prin studentie, in caminul Leu, activitatea de baza era sa ne jucam Broodwar sau AoE. Pierdeam nopti intregi. La Broodwar ajunsesem chiar bun…Acum, dupa 7 ani, a iesit StarCraft2. L-am cumparat prin iulie si de atunci, cum prind ceva timp liber, ma ard pe battle.net. Jocul asta a devenit noul meu hobby…si nu numai ca-l joc, dar imi place sa urmaresc toate marile comptetii gen GSL(Coreea) sau MlgPro(SUA)…si desigur este obligatoriu sa urmaresc si day9.

Cateva date despre SC2 pentru cei care nu stiu. Este un joc de strategie, multi il aseamana cu sahul pentru ca trebuie sa gandesti cu mult in avans, dar spre deosebire de sah toate deciziile trebuie sa le iei imediat, jocul fiind real time. Este jocul de baza in esports, alaturi de World of Warcraft, Counter Strike, Diablo, Halo  si Medal of Honour. Ca premii insa SC2 inseamna toate celelalte esporturi la un loc. In Coreea de Sud, SC2 este sport national (serios), competiile gen GSL atragand zeci de mii spectatori si exista emisiuni la ore de varf pe mai toate posturile de TV.  Premiile inseamna sute de mii de dolari, iar la fiecare 3 saptamani se deshide cate un nou sezon (sezonul 3 tocmai incepe).

Iar cei care stiu, joc in general Zerg, desi recent am inceput sa joc random. Mai jos cateva filmulete cu mine jucand ca zerg impotriva unui adversar protos.
2 Responses to “Born to fast expand”
Georgel Posted on November 20, 2010 at 6:23 pm

Si mie imi place jocul…e destul de interesant si te tine mult in fata calculatorului.

Citeste Asta Posted on June 4, 2011 at 2:48 am

Mai ai pana ajungi la nivelul lui Idra; esti pe drumul cel bun :)

Post a Comment