Cowboy si Alieni

In 2011, asta va fi titlul unui film de box office si ale carui costuri de productie trec de $500M. Un film in care joaca Daniel Craig si Harrison Ford. Un film regizat de John Favreau (cel care a regizat si Iron Man), iar producatorul este Steven Spielberg. Un film la care trebuie sa va duceti.

De ce? Pai din cauza titlului…cititi atent titlul, ‘Cowboys and Aliens’. Halucinant. Daca nu as stii cine joaca in film si cine il regizeaza, as zice ca este un film ieftin, la care nu m-as uita nici la ora 3 dimineata. Dar nu, este un film mare, distributie de zile mari, efecte speciale de ti se lipeste retina de televizor si cica si ideea din film este mind blowing.

Si totusi titlul…titlul parca distruge tot misterul. Adica cum ar putea fi filmul…vin extraterestrii sa invadeze Pamantul, iar cowboii zic nu, nu veti ateriza pe aceasta planeta. Ce strategie ar putea cowboii adopta? Arunca cu caii (scuzati cacofonia) dupa navele extraterestre? Il scoala pe John Wayne din mormant?

Pentru a afla raspunsul la aceste intrebari va trebuii sa vedeti filmul. Pana atunci multumiti-va cu thrailerul.
Articole asemanatoare:

2 Responses to “Cowboy si Alieni”
Uirebit Posted on November 23, 2010 at 5:28 pm

Titlurile filmelor incep sa aduca din ce in ce mai mult cu metatagurile site-urilor.
Un cazul de fata e evident pentru orice nehotarit ca filmul este, nu-i asa ?, despre Vacari si Extraterestri.
Ca sa nu aiba americanul vreun dubiu inainte de a intra in sala.
Asta vezi, asta primesti :)

Gheorghita Teodoru Posted on December 5, 2010 at 7:14 pm

Ai uitat de Ron Howard :) E si el pe acolo… producator or smth.
Trivia: Robert Downey, Jr. was originally cast in the role, but dropped out due to his commitment to Sherlock Holmes 2 (e vorba de rolul lui Craig)

Post a Comment